Edukacijsko predavanje Agencije za antidoping kontrolu BIH Reviewed by Mirza Kovacevic on . PREDMET: EDUKATIVNO PREDAVANJE Poštovani, Sportski savez USK-a zajedno u suradnji sa Gradskim sportskim savezom Bihać organizira edukativno predavanje koje će o PREDMET: EDUKATIVNO PREDAVANJE Poštovani, Sportski savez USK-a zajedno u suradnji sa Gradskim sportskim savezom Bihać organizira edukativno predavanje koje će o Rating: 0
You Are Here: Home » Novosti » Edukacijsko predavanje Agencije za antidoping kontrolu BIH

Edukacijsko predavanje Agencije za antidoping kontrolu BIH

PREDMET: EDUKATIVNO PREDAVANJE

Poštovani,

Sportski savez USK-a zajedno u suradnji sa Gradskim sportskim savezom Bihać organizira edukativno predavanje koje će održati Agencija za antidoping kontrolu Bosne i Hercegovine. Predavanje će se održati 04.12.2018.godine (UTORAK) u sali JU „Muzej Unsko sanskog kantona“ Bihać, ulica: Petog korpusa 2 sa početkom u 13,00 sati.

Tema edukativnog predavanja je „Šta sportisti, treneri i ljekari trebaju da znaju o dopingu“, a predavač je mr.sci. Sead Mulić – Viši stručni saradnik za antidoping prevenciju, edukaciju i saradnju sa sportskim savezima.

Ovim putem Vas molimo da svoje članice informirate o ovom edukativnom predavanju, te da se istom odazovete u što većem broju.

S poštovanjem i sportskim pozdravom.

NAPOMENA:

- Uzrast sportaša koja bih trebali učestvovati na ovom predavanju je od 15.godina starosti i stariji.

About The Author

Number of Entries : 70

© 2014 Sva prava zadržana. Sportski Savez USK

Scroll to top